Bijboeken gekoelde (fris)dranken en zoutjes


sinds 3-9-2020 4:10:35

Grote foto bijboeken gekoelde fris dranken en zoutjes watersport en boten motorboten en jachten
prijs: € 1,50
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Ideaal bij te boeken bij uw reservering. Wij zorgen dat alles gekoeld klaar staat in een koelbox bij vertrek.
Heeft u spreciale wensen, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Luxe arrangementen/ sangria, een grote fles wijn of prosecco is bij te boeken via de pagina: Bijboeken arrangementen aan boord
Onderstaand een lijst met gekoelde (fris)dranken en zoutjes die bij ons vooraf te bestellen zijn. Deze staandan heerlijk gekoeldvoor u klaar tijdens vertrek
Coca Cola regular/Zero €1,50
Fanta €1,50
Bavaria €2,00
Lipton Ice tea (met koolzuur) €1,50
Green tea (zonder koolzuur) €1,50
Spa Blauw/rood €1,50
Red Bull €2,50
Wijn Wit/rood/roze 250 ml € 4,50
Duyvis Pindas gezouten €2,85 
M&M's gr €2,50
 
  Snelle levering - Scherpe prijzen - ruim assortiment - Veilig betalen - snelle levering -  deskundig advies - verhuur mogelijk.
Rozeboom Watersport biedt een ruim assortiment aan sloepen, console en visboten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van sloepen van de merken Remus, Amigo, talamex en Brig rubberboten en een groot assortiment watersportartikelen. Ook zijn wij dealer van Mercury/ Suzuki buitenboordmotoren, verrichten wij onderhoudsbeurten en voeren wij reparaties uit aan alle merken buitenboordmotoren. 
Verhuur: mogelijk
Niet op zoek naar koop maar huur? Dat kan bij ons ook. We verhuren sloepen voor 6 en 8 personen om mee te varen over de vliet, trailers voor het vervoer van uw eigen boot, maar ook een boot om mee te vissen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem vrijblijvende contact op of klik via onderstaande buttons naar de desbetreffende website pagina.
Contact
Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staan wij altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. U kunt ons bereiken op 06-38631830 of e-mailen via  info@rozeboomwatersport.nl. 
Bezoekadres:
Rozeboom Watersport VOF
Wipstraat 23
4651XW
Steenbergen NB
Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar.  Mail ons op info@rozeboomwatersport.nl of bezoek ons. Rozeboom Watersport is gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant) centraal gelegen tussen Bergen op Zoom. Roosendaal, Tholen, Dintelmond, Dinteloord en Willemstad.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23972088 Meld aan Aanbod