EPROPULSION SPIRIT 1.0 40V OUTBOARD REMOTE


sinds 12-9-2020 4:13:42

Grote foto epropulsion spirit 1.0 40v outboard remote watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
prijs: € 1999
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


PRODUCTBESCHRIJVING
De ePropulsion Spirit 1.0R (langstaart - afstandsbediening) is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde accu: de beste in zijn klasse!
Bekijk hier de technische tekening.
1000W ONZINKBARE BATTERIJ
De ePropulsion Spirit 1.0R is geschikt voor de voortstuwing van alle boten tot 1,5 ton. De motor is voorzien van een eenvoudig te demonteren 1000W onzinkbare batterij. Het vermogen hiervan is te vergelijken met 4 PK.
GELEVERD ALS COMPLETE SET
De Spirit 1.0R wordt met een compleet pakket geleverd u ontvangt een multifunctioneel display, schroef, accu, oplader en intelligente sleutel.
HET VOORDEEL VAN EEN TWEEDE BATTERIJ
Alle onderdelen van de ePropulsion zijn apart leverbaar. Zo ook de batterij die eenvoudig los te koppelen is. Het is dus mogelijk om een tweede batterij bij te kopen. Als u met twee volgeladen batterijen op stap gaat verzekert u zichzelf van een goede dag varen.
SPECIFICATIES
Algemeen
Vermogen1000 W (vergelijkbaar met 4 PK)
Gewicht (kilo)18,6 Kg
Type accuLithium/Polymer
Staartlengte750 mm (langstaart)
Roer360 graden, vergrendelbaar
TrimmenHandmatig in 4 posities
AandrijvingTraploos
Diameter schroef280 mm
BedieningHandbediening
Accu
Afmeting416 x 275 x 202 mm
Laadspanning46.2 V
Voedingsspanning40.7 V
Oplaadtijdca. 10 uur
Gewicht (kilo)8,9 kg
Radius langzaam
Snelheid3,5 km/u
Afstand59,5 km
Gebruiksduur17 uur
Radius half vermogen
Snelheid5,2 km/u
Afstand27 km
Gebruiksduur5 uur
Radius vol vermogen
Snelheid9 km/u
Afstand9
Gebruiksduur1 uur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ONDERDELEN OP AANVRAAG LOS TE BESTELLEN
  Snelle levering - Scherpe prijzen - ruim assortiment - Veilig betalen - snelle levering -  deskundig advies - verhuur mogelijk.
Rozeboom Watersport biedt een ruim assortiment aan sloepen, console en visboten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van sloepen van de merken Remus, Amigo, talamex en Brig rubberboten en een groot assortiment watersportartikelen. Ook zijn wij dealer van Mercury/ Suzuki buitenboordmotoren, verrichten wij onderhoudsbeurten en voeren wij reparaties uit aan alle merken buitenboordmotoren. 
Verhuur: mogelijk
Niet op zoek naar koop maar huur? Dat kan bij ons ook. We verhuren sloepen voor 6 en 8 personen om mee te varen over de vliet, trailers voor het vervoer van uw eigen boot, maar ook een boot om mee te vissen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem vrijblijvende contact op of klik via onderstaande buttons naar de desbetreffende website pagina.
Contact
Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staan wij altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. U kunt ons bereiken op 06-38631830 of e-mailen via  info@rozeboomwatersport.nl. 
Bezoekadres:
Rozeboom Watersport VOF
Wipstraat 23
4651XW
Steenbergen NB
Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar.  Mail ons op info@rozeboomwatersport.nl of bezoek ons. Rozeboom Watersport is gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant) centraal gelegen tussen Bergen op Zoom. Roosendaal, Tholen, Dintelmond, Dinteloord en Willemstad.
SPECIFICATIES:

Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23342410 Meld aan Aanbod