Nimarine MX 390 ALU HD


  • Grote foto nimarine mx 390 alu hd watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto nimarine mx 390 alu hd watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto nimarine mx 390 alu hd watersport en boten motorboten en jachten
Grote foto nimarine mx 390 alu hd watersport en boten motorboten en jachten Grote foto nimarine mx 390 alu hd watersport en boten motorboten en jachten Grote foto nimarine mx 390 alu hd watersport en boten motorboten en jachten
€ 1449
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Nimarine MX 390 Heavy Duty is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruikers wanneer u elke dag het meeste van u materiaal vraagt. Zoals reddingsbrigades en toezichthouders. Dit extra robuuste model is voorzien van lichtgewicht aluminium vloerdelen die zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden, optimale stevigheid en stabiliteit bieden. Bovendien is de bodem zo ontworpen dat omslaan bijna onmogelijk is en dat de boot gemakkelijk in plané komt, zelfs met een zware lading of veel personen aan boord. Niet alleen voor een stoerder uiterlijk maar vooral voor de veiligheid is bij dit model gekozen voor de opvallende rode kleurstelling. Ook heeft deze boot voor de veiligheid extra veel grijplijnen en extra lange tubes, zodat de buitenboordmotor extra beschut achter de boot hangt.
De modellen met de aluminium vloer zijn echte sportboten die de beschikken over uitstekende vaareigenschappen. Zo zijn ze ruim waardoor ze erg comfortabel zijn en dus ideaal voor langere trips of varen met hogere snelheid. Ook deze serie, net als alle andere zijn voorzien van 3 aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel. Er gaat natuurlijk niets boven een veilige vaart. Elk vaartuig is uitgerust met een houten spiegel en een metalen spiegelplaat voor de buitenboordmotor. Daarnaast komt de boot met roestvrijstalen davitsogen, een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog, een tankbevestiging, een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit.

Alle Nimarine rubberboten hebben 2 jaar garantie.

Specificaties:
lengte: 379 cm
Breedte: 173 cm
tube diameter: 45 cm
luchtkamers: 3 + 1
gewicht: 95 kg
max. vermogen: 20 pk
max. aantal personen:5 + 1*
max. totaalgewicht: 780 kg

* Deze boot is bedoeld om 5 volwassenen en een kind te vervoeren
Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
 

SPECIFICATIES:

 ● -: 173,00
 ● condition: Nieuw
 ● -1: 379,00
 ● -12: Overige merken
 ● -123: -
 ● -1234: Overige materialen
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17951879

Meer Motorboten en Jachten

Meer Motorboten en Jachten aangeboden in deze subrubriek.