Nimarine MX 420 ALU


sinds 8-8-2020 4:01:52

prijs: € 1499
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De MX 420 van Nimarine is een lichtgewicht rubberboot met aluminium bodem. Deze bodem zorgt voor een goede stevigheid en een lange levensduur van uw Nimarine rubberboot. De aluminium boden van uw boot is voorzien van een bevestigingsplek voor uw externe benzine tank.
De modellen met de aluminium vloer zijn echte sportboten die de beschikken over uitstekende vaareigenschappen. Zo zijn ze ruim waardoor ze erg comfortabel zijn en dus ideaal voor langere trips of varen met hogere snelheid. Ook deze serie, net als alle andere zijn voorzien van 3 aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel.De grootste boot in de serie heeft zelfs 5 aparte luchtkamers. Er gaat natuurlijk niets boven een veilige vaart. Elk vaartuig is uitgerust met een houten spiegel en een metalen spiegelplaat voor de buitenboordmotor.
Alle Nimarine rubberboten zijn gefabriceerd uit heavy duty 3-laags PVC doek. De standaard uitrusting van de boten is zeer hoog. Alle Nimarine rubberboten hebben 2 jaar garantie. Daarnaast is iedere boot voorzien van roestvrijstalen davitsogen, een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog, een tankbevestiging, een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit.
Specificaties:
lengte: 418 cm
Breedte: 201 cm
tube diameter: 53 cm
luchtkamers: 5 + 1
gewicht: 114 kg
max. vermogen: 30 pk
max. aantal personen:6
max. totaalgewicht: 1000 kg
Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
 
SPECIFICATIES:
 ● -: 201,00
 ● condition: Nieuw
 ● -1: 418,00
 ● -12: Overige merken
 ● -123: -
 ● -1234: Overige materialen


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 17951921 Meld aan Aanbod