Suzuki DF 6 pk


  • Grote foto suzuki df 6 pk watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto suzuki df 6 pk watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto suzuki df 6 pk watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
Grote foto suzuki df 6 pk watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto suzuki df 6 pk watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto suzuki df 6 pk watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
€ 1449
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Suzuki DF6
Wilt u op het water geniet met uw kleine Sloep, Aluminium boot of opblaasbare boot dan bied Suzuki u de motor waar u naar opzoek bent. De DF4, DF5, en DF6 zijn zeer draagbare motoren maar met voldoende kracht. Deze motoren zijn niet alleen zeer zuinig maar hebben ook uiterst lage uitlaatgasemissie en tocht voldoende vermogen, maar dat is niet alles het bedieningsgemak is ook zeer hoog bij de kleine krachtpatsers.

Boordevol met geavanceerde 4-takt technologie
Dit 3 tal motoren de DF4, DF5 en de DF6 worden aangedreven door een 1-cilinder 4-takt met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste 1 cilinder in zijn klasse. Door de combinatie van het lichte gewicht en het uitstekende koppel in het lage en midden toerengebied zorgen voor de acceleratie die u nergens anders zult vinden. Door dat de motoren zijn voorzien van een digitale condensatorontsteking hebben deze motoren een exacte ontstekingstiming en is ook is de motor voorzien van een toerentalbegrenzer. Door een reductie van de compressie tijdens het starten, wordt de handstart een peulenschil. Een ander zeer aangenaam kenmerk van deze serie motoren is de speciaal ontworpen stuurhendel, door deze stuurhendel heeft u een comfortabelere. De motor heeft een interne tank van 1.5 liter. Heeft u liever een grotere benzine tank bij de DF5 en DF6 kunt u een externe tank aansluiten.

catalogus prijzen:
DF6S € 1.449,-
DF6L € 1.449,-
DF6DS € 1.575,- (+ 12 L extra tank)
DF6DL € 1.575,- (+ 12 L extra tank)
Benieuwd welke prijs wij u kunnen aanbieden neem contact met ons op.

 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17952030

Meer Buiten- en Binnenboordmotoren

Meer Buiten- en Binnenboordmotoren aangeboden in deze subrubriek.