Ultraflex kabeldoorvoer 2 doorvoeren


  • Grote foto ultraflex kabeldoorvoer 2 doorvoeren watersport en boten accessoires en onderhoud
  • Grote foto ultraflex kabeldoorvoer 2 doorvoeren watersport en boten accessoires en onderhoud
Grote foto ultraflex kabeldoorvoer 2 doorvoeren watersport en boten accessoires en onderhoud Grote foto ultraflex kabeldoorvoer 2 doorvoeren watersport en boten accessoires en onderhoud
€ 6,30
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Ultraflex kabeldoorvoeren voor het doorvoeren van motorbedieningskabels en andere kebels. Met dubbele doorvoer voor 2 kabels.

Hoogte: 52 mm

Doorsnede: 105 mm

art nr: L75231923/26

  Snelle levering - Scherpe prijzen - ruim assortiment - Veilig betalen - snelle levering -  deskundig advies - verhuur mogelijk.

Rozeboom Watersport biedt een ruim assortiment aan sloepen, console en visboten. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van sloepen van de merken Remus, Amigo, talamex en Brig rubberboten en een groot assortiment watersportartikelen. Ook zijn wij dealer van Mercury/ Suzuki buitenboordmotoren, verrichten wij onderhoudsbeurten en voeren wij reparaties uit aan alle merken buitenboordmotoren. 

Verhuur: mogelijk
Niet op zoek naar koop maar huur? Dat kan bij ons ook. We verhuren sloepen voor 6 en 8 personen om mee te varen over de vliet, trailers voor het vervoer van uw eigen boot, maar ook een boot om mee te vissen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijzen? Neem vrijblijvende contact op of klik via onderstaande buttons naar de desbetreffende website pagina.

Contact
Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staan wij altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. U kunt ons bereiken op 06-38631830 of e-mailen via  info@rozeboomwatersport.nl. 

Bezoekadres:
Rozeboom Watersport VOF
Wipstraat 23
4651XW
Steenbergen NB

Meer weten?  Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar.  Mail ons op info@rozeboomwatersport.nl of bezoek ons. Rozeboom Watersport is gevestigd in Steenbergen (Noord Brabant) centraal gelegen tussen Bergen op Zoom. Roosendaal, Tholen, Dintelmond, Dinteloord en Willemstad.

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Ophalen of Verzenden
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23006108

Meer Accessoires en Onderhoud

Meer Accessoires en Onderhoud aangeboden in deze subrubriek.