Valiant 630 Comfort


  • Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten
Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten Grote foto valiant 630 comfort watersport en boten motorboten en jachten
t.e.a.b.
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving
630 Comfort: Geniet van het varen met vrienden en familie
Deze veelzijdige RIB's voor dagtochten is onwikkeld voor de familie : het is de ideale boot voor een weekendje cruisen door de binnenwateren, tochtjes langs de kust, zonnebaden en te zwemmen.
De 630 Comfort verrast u door het uitstekende vaargedrag; dit model is uitermate geschikt voor mensen die een stabiele, makkelijk planerende en snelle Rib willen. Dit model wordt aangeboden met Mercury buitenboordmotoren tot 150 pk.
De bolster ( rugsteun ) biedt u de beste stuurpositie om de sensaties met deze boot maximaal te beleven. U zult ook het comfort waarderen ; het grote zonnedek, de ruime bank waarvan men de rugleuning kan verstellen zodat een extra zonnedek ontstaat ; veel bergruimte in de bakskisten; een nieuw ontworpen stuurconsole met voorzitting, volledig instrumentenpaneel en een hydraulisch stuursysteem.
Verhoog uw comfort met de uitgebreide optielijst waaronder zonnedekkussen, een tafeltje, een roll bar, bimini en skimast om maar enkele mogelijkheden te noemen.
Het hoge niveau van standaarduitrusting verzekert u van probleemloos gebruik en maximaal vaarplezier. Voor elke gelegenheid is de 690 Comfort de ideale boot om het vaarplezier met familie en vrienden te beleven.

Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● -: Valiant
 ● -1: -
 ● -12: Overige materialen
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17951945

Meer Motorboten en Jachten

Meer Motorboten en Jachten aangeboden in deze subrubriek.