Valiant 690 Sport Fishing Package


  • Grote foto valiant 690 sport fishing package watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto valiant 690 sport fishing package watersport en boten motorboten en jachten
  • Grote foto valiant 690 sport fishing package watersport en boten motorboten en jachten
Grote foto valiant 690 sport fishing package watersport en boten motorboten en jachten Grote foto valiant 690 sport fishing package watersport en boten motorboten en jachten Grote foto valiant 690 sport fishing package watersport en boten motorboten en jachten
t.e.a.b.
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


B

Sport 690: Plezierig en veilig vissen
Heerlijk samen vissen met vrienden
Valiant is nu ook zeer actief in de 'viswereld'. Speciaal voor de Grand Pavois-viswedstrijd, die jaarlijks wordt gehouden tijdens de Grand Pavois-botenshow in het Franse La Rochelle, hebben beroepsvissers en deelnemers sportvispakketten ontwikkeld en goedgekeurd. Dit jaar zijn 5 van onze Sport-modellen vanaf 5,5 tot 7,60 m met die vispakketten uitgerust.
Alle vispakketten bestaan uit een grote livewell bun bij de spiegel en een set van 4 hengelhouders; model 550 is onder de bolster uitgerust met een kast met livewell bun. Om vissers nog meer comfort te bieden, zijn alle pakketten uitgerust met een nieuwe stuurconsole met hydraulische besturing, navigatielichten, bolster, ge ntegreerde brandstoftank en zwemladder; model 690 en 760 zijn bovendien voorzien van Smartcraft, en de Admiral 760 heeft een bakskist bij de spiegel.
Bepaal de afwerking
Kies voor uw Rib uit de beschikbare materialen, rompen en drijverkleuren. We werken uitsluitend met materialen van de allerbeste kwaliteit:
De PVC-uitvoering bestaat uit Haku Mehler Dtex 1100, een robuuste en duurzame stof die uitstekend bestand is tegen scheuren, schuren en normale slijtage; alle naden zijn gelast.
De Hypalon-uitvoering, bestaande uit Orca Dtex 1670 of 1100, biedt een veel dikkere laag die zelfs onder de zwaarste omstandigheden superieure prestaties levert en uitstekend bestand is tegen schuren, koolwaterstoffen, vlammen, ultraviolet licht en verschieten.
Kies een van de beschikbare kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zwart of oranje.Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Merk: Valiant
 ● Model of Type: -
 ● Rompmateriaal: Overige materialen
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17951869

Meer Motorboten en Jachten

Meer Motorboten en Jachten aangeboden in deze subrubriek.

Antwerpen, Antwerpen
0031227604362

E-mail deze adverteerder