Verado 175pk van Mercury


Grote foto verado 175pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
€ 19999
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Verado 175: Het draait allemaal om kracht
Net als het zes cilindermodel is ook de vier cilinder Verado zijn tijd vooruit als het om ongeëvenaard vermogen en een ongekende vaarbeleving gaat. De automotive-style respons, de snelle acceleratie en het ongeëvenaarde koppel gaan hand in hand met toonaangevende betrouwbaarheid en optionele stuurbekrachtiging voor een vaarbeleving die vergelijkbaar is met die van ons zes cilindermodel. Iets kleiner, maar nog steeds spectaculair en nog steeds de beste buitenboordmotor in zijn klasse.

Fluisterstil
De Verado is voorzien van een inlaat geluidsdemper met meerdere kamers, waardoor het totale geluidsniveau is verlaagd met maar liefst 14 decibel, een wereld van verschil tijdens het varen. Bovendien absorbeert een akoestische schuimlaag langs de bovenste en onderste motorkap de hoogfrequente geluiden van de motor en de aandrijfas, dit alles leidt tot een uitstekend geluidsniveau.

Soepele prestaties
De Verado is een lijnmotor en loopt daarom per definitie soepeler dan een conventioneel V-blok. Een lijnmotor is beter uitgebalanceerd omdat de cilinders achter elkaar in een lijn staan en is bovendien compacter.

Nauwkeurige besturing
Dankzij de unieke elektronhydraulische stuurbekrachtiging van de Verado treedt er geen stuurkoppel op, hierdoor is een precieze besturing mogelijk.

Nagenoeg trillingsvrij
Dankzij de innovatieve plaatsing rondom de powerhead treden er vrijwel geen motorgerelateerde trillingen op.

Ultieme controle
Het SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS) systeem staat garant voor een automotive-style besturing, een supersnelle gasrespons en soepel schakelen omdat het systeem, in tegenstelling tot traditionele mechanische kabelsystemen, niet inhoudt. DTS is meer dan 50.000 uur getest en is al vier jaar in gebruik, waardoor het het meest beproefde besturingssysteem op het water is.

Volledige brandstofcontrole
SmartCraft zorgt ervoor dat bij aandrijfsystemen voor boten alles onder controle is, vooral als het gaat om brandstofbeheer. SmartCraft biedt actuele, nauwkeurige en betrouwbare informatie over actieradius, brandstofpeil en brandstofverbruik, voor meer efficiëntie.

Specificaties:
vermogen: 129 kW/175pk
cilinder: L4
cil. inhoud: 1732 cm³
gewicht: vanaf 231 kg
smartcraft: standaard
DTS: standaard

De catalogus prijs:
€ 19.999,- voor de 175 Verado L- XL-CXL

Benieuwd welke prijs wij u kunnen aanbieden neem contact met ons op.
Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17952047

Meer Buiten- en Binnenboordmotoren

Meer Buiten- en Binnenboordmotoren aangeboden in deze subrubriek.