Verado 250pk van Mercury


  • Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
  • Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren Grote foto verado 250pk van mercury watersport en boten buiten en binnenboordmotoren
€ 25129
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Verado 250: De verfijnde krachtpatser
Toen Mercury de perfecte buitenboordmotor wilde maken, werd ieder detail onder de loep genomen: elk detail, elk getal, elk scenario. De Verado is 's werelds meest betrouwbare en meest geavanceerde aandrijfsysteem. Deze zescilinder Verado is uiterst betrouwbaar en biedt u een superieure vaarbeleving, ongelofelijke power en acceleratie en de stilste en soepelste prestaties die ooit door een buitenboordmotor zijn geleverd. Je moet het beleven om het te geloven.

Fluisterstil
Doordat de Verado is voorzien van een inlaatgeluidsdemper met meerdere kamers, is het totale geluidsniveau met maar liefst 14 decibel verlaagd, waardoor het motorgeluid aangenamer is. Bovendien absorbeert een akoestische schuimlaag langs de bovenste en onderste motorkap de hoogfrequente geluiden van de motor en de aandrijfas, wat tot het uitstekende geluidsniveau leidt.

Soepele prestaties
Deze Verado is een lijnmotor en loopt daarom per definitie soepeler dan een conventioneel V-blok. Een lijnmotor is beter uitgebalanceerd omdat de cilinders achter elkaar in een lijn staan en is bovendien compacter.

Nauwkeurige besturing
Dankzij de unieke elektrahydraulische stuurbekrachtiging van de Verado treedt er geen stuurkoppel op, hierdoor is een precieze besturing mogelijk.

Nagenoeg trillingsvrij
De motor ophangpunten van de Verado tweemaal zo groot als normale ophangpunten. Dankzij de innovatieve plaatsing ervan rondom de powerhead treden er vrijwel geen motorgerelateerde trillingen op.

Ultieme controle
Het SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS) systeem staat garant voor een auto motive-style besturing, een supersnelle gasrespons en soepel schakelen omdat het systeem, in tegenstelling tot traditionele mechanische kabelsystemen, niet inhoudt. Het DTS systeem is meer dan 50.000 uur getest en is al vier jaar in gebruik. Dit is dan ook het meest beproefde besturingssysteem op het water is.

Volledige brandstofcontrole
SmartCraft zorgt ervoor dat bij aandrijfsystemen voor boten alles onder controle is, vooral als het gaat om brandstofbeheer. SmartCraft biedt actuele, nauwkeurige en betrouwbare informatie over actieradius, brandstofpeil en brandstofverbruik, voor meer efficiëntie.

Specificaties:
vermogen: 184 kW/250pk
cilinder: L6
cil. inhoud: 2598 cm³
gewicht: vanaf 293 kg
smartcraft: standaard
DTS: standaard

De catalogus prijs:
€ 25.129,- voor de 250 Verado XL-CXL-XXL-CXXL

Benieuwd welke prijs wij u kunnen aanbieden neem contact met ons op.
Meer informatie / Specificaties / Standaard uitrusting
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17952039

Meer Buiten- en Binnenboordmotoren

Meer Buiten- en Binnenboordmotoren aangeboden in deze subrubriek.